Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Gaan de logopedische behandelingen in tijden van Corona door? Wat kan ik verwachten? 

In de tijden van de Corona crisis zijn er veel onduidelijkheden. één van de vragen die veel gesteld worden aan ons is of de logopedische behandelingen wel (fysiek) doorgaan.

In de praktijk zijn er volgens de richtlijn aanpassingen gedaan om uw gezondheid en die van ons te waarborgen. Dit houdt in dat  u wordt gevraagd te uw handen te wassen in de daar voor bestemde kamers. Daarnaast is de mogelijkheid op elke locatie een spatscherm op het bureau te plaatsen.

Indien u gezondheidsklachten ervaart, vragen wij u om thuis te blijven zoals geadviseerd door het RIVM. Als alternatief kunnen de behandelingen via videobellen worden vervangen.

 Mocht u twijfelen of u in aanmerking komt voor logopedie of heeft u meer vragen, neemt u dan contact op via telefoon: 0541-515678 of via de mail: info@logopedie-oost.nl

Wij hopen iedereen zo goed mogelijk verder te helpen met uw spraak- taalproblemen, lezen, slikken, stemproblemen!

 

Logopedie Oost is lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

 

Logopedie OOST
Copyright © 2020 Logopedie OOST
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren