Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Gaan de logopedische behandelingen in tijden van Corona door? Wat kan ik verwachten? 

In de tijden van de Corona crisis zijn er veel onduidelijkheden. één van de vragen die veel gesteld worden aan ons is of de logopedische behandelingen wel (fysiek) doorgaan.

Vanaf maandag 16 maart j.l. tot nadere berichtgeving vervangen wij onze fysieke logopedische behandelingen door behandelingen die gegeven worden middels videobellen. Als er al een behandeltraject gestart is, zal u informatie ontvangen van de desbetreffende behandelaar. Zij spreekt met u een dag en tijd af wanneer de behandeling via videobellen kan worden voortgezet.

Bij nieuwe aanmeldingen zal de intake ook via videobellen plaats gaan vinden. Mocht u twijfelen of u in aanmerking komt voor logopedie of heeft u meer vragen, neemt u dan contact op via telefoon: 0541-515678 of via de mail: info@logopedie-oost.nl

Wij hopen iedereen zo goed mogelijk verder te helpen met uw spraak- taalproblemen, lezen, slikken, stemproblemen!

 

Logopedie Oost is lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

 

Logopedie OOST
Copyright © 2020 Logopedie OOST
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren